Pentru comenzi ne puteti contacta la numarul 0749 560 820, sau pe email contact@adritoncarparts.ro

Ne puteți contacta:
0749 560 820

 

Livrare și plată


Pentru plata produselor comandate exista urmatoarele variante:
Plata cu numerar
la sediul firmei , daca ati ales sa ridicati personal coletul
ramburs la primirea coletului, daca ati ales sa va fie livrat prin curier catre reprezentantul firmei de curierat
Ordin de plata
. Dupa trimiterea comenzii veti primi pe e-mail o factura proforma. Produsele vor fi expediate dupa confirmarea receptionarii contravalorii facturii în contul nostru, prin extras bancar (confirmarea platii poate dura 24 – 48 ore).
Plata online cu card bancar
. Dupa completarea formularului de comanda veti fi directionat catre site-ul procesatorului de carduri bancare, unde va trebui sa completati datele de pe cardul bancar. Efectuarea platii cu cardul nu presupune nici un comision suplimentar, veti plati doar valoarea comenzii. Noi nu colectam si nu avem acces in nici un fel la datele cardului dvs., ele fiind prelucrate in regim de securitate de catre procesatorul de plati online.

Livrare
Livrarea comenzilor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei si se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid.
Cost transport:
gratuit – pentru comenzi de minim 1000 lei
prin curier – pentru comenzi cu valoare mai mica de 1000 lei
ridicare de la sediu
Termen livrare:
in 24 ore, de obicei, dar poate ajunge uneori la 48 ore.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletului si a continutului , impreuna cu reprezentantul firmei de curierat, conform facturii din colet. In cazul in care produsul este deteriorat sau lipseste, va rugam sa completati un proces verbal de constatare, impreuna cu curierul. Reclamatiile ulterioare care nu sunt insotite de acest proces verbal nu vor putea fi luate in considerare.
Conditii speciale
In cazul in care comanda dumneavoastra nu a putut fi livrata datorita unor motive care nu tin de compania noastra sau de firma de curierat (situatii de forta majora, conditii meteo nefavorabile, accidente, etc.), un reprezentant al firmei noastre va lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabili noi termene de livrare.

Call Now ButtonSună pentru o comandă