Pentru comenzi ne puteti contacta la numarul 0749 560 820, sau pe email contact@adritoncarparts.ro

Ne puteți contacta:
0749 560 820
Page Title BG

Povestea noastră

Din dorința de a crea o rețea de clienți, am pus bazele afacerii noastre. Am fost și noi plecați prin lume și am văzut cum se fac afacerile corect atât pentru noi cât și pentru clienți. Nu am încercat niciodată să zicem că suntem cei mai buni dar am încercat tot timpul să evoluam.

Astfel, am creat această platformă pentru a fi mai ușor de controlat comenzile, produsele, prețurile sau ofertele dedicate special vouă. Piesele cumpărate de la noi vin tot timpul cu garanție și cu respectarea tuturor prevederilor legale legate de plată, retur sau schimb. Se poate întâmpla ca o piesă să aibă un mic defect pe care noi nu îl observăm, mai ales că comercializăm doar piese sigilate și astfel, ne asumăm eventualele defecte apărute.

Acestea fiind spuse, am investit pe lângă bani în afacerea noastră, suflet, timp și multă pasiune pentru mașini. Suntem toată familia pasionați de mașini și chiar și în străinătate asta am lucrat în domeniu. Venim cu un bagaj complet și bogat de cunoștiințe în acest domeniul cu care facem diferența pe piața pieselor auto din România și sperăm noi, pe viitor, și pe piața internațională!

4000+

Produse pentru diferite branduri

20.000+

Clienți fericiți in 10 ani de existență

50.000+

Produse vândute și zero reboot-uri

Câteva pareri ale clienților noștri:

Piesele cumpărate de la Adriton sunt de calitate

De multe ori aveam problema mare ca daca comandam piese din alte locuri venea alte piese sau veneau cu defecte. De cand lucrez cu Adriton Car Parts nu mai am aceasta problema pentru ca sunt profesionisti si nu lasa loc de reboot-uri.

Marius Popovici

Mecanic auto

Ani de colaborare cu AdriTon Car Parts

Sunt clientul lor de mult timp. Totul este foarte dinamic si rapid in colaborarea noastra si in acest fel si noi ne facem treaba rapid. Este o colaborare de lunga durata si o colaborare prin care castigam si noi si ei. Le multumesc si ii recomand.

Denis Rosca

Director Service Auto

Call Now ButtonSună pentru o comandă