Pentru comenzi ne puteti contacta la numarul 0749 560 820, sau pe email contact@adritoncarparts.ro

Ne puteți contacta:
0749 560 820

Schimbul regulat de ulei este esențial pentru sănătatea și longevitatea motorului unei mașini.

Uleiul de motor are mai multe roluri cruciale, printre care:

  1. Lubrifierea: Reducerea frecării și a uzurii între piesele mișcătoare ale motorului.
  2. Răcirea: Absorbția căldurii generate în timpul funcționării motorului și transferarea acesteia la radiator pentru a fi dispersată.
  3. Curățarea: Îndepărtarea depunerilor și a particulelor rezultate din arderea combustibilului, menținând astfel motorul curat și protejat.
  4. Etanșarea: Menținerea unui strat de ulei între piston și cilindru pentru a preveni scurgerile de compresie și a asigura o funcționare optimă.

Schimbarea regulată a uleiului este vitală pentru a asigura că acesta își menține proprietățile sale de lubrifiere și că rămâne eficient în îndeplinirea funcțiilor sale. Un ulei vechi și contaminat poate duce la o performanță scăzută a motorului, uzură prematură și chiar la daune costisitoare.

În ceea ce privește alegerea uleiului, este important să consulteți recomandările producătorului mașinii dvs. Acestea pot include specificații privind vâscozitatea și alte caracteristici ale uleiului potrivit pentru motorul dvs. Utilizarea unui ulei inadecvat poate afecta performanța motorului și poate anula garanția.

Adriton Parts Auto pare a fi un furnizor de piese auto. Pentru alegerea unui ulei de la ei, asigurați-vă că acesta corespunde specificațiilor recomandate pentru mașina dvs. și că respectă standardele de calitate. Verificați întotdeauna eticheta produsului pentru a vă asigura că este potrivit pentru motorul dvs.

În concluzie, schimbul regulat de ulei este o parte esențială a întreținerii preventive a mașinii și poate prelungi durata de viață a motorului. Alegerea unui ulei potrivit și respectarea intervalului recomandat de schimb sunt cruciale pentru menținerea performanței și fiabilității mașinii dvs.

Leave a Comment

Call Now ButtonSună pentru o comandă