Pentru comenzi ne puteti contacta la numarul 0749 560 820, sau pe email contact@adritoncarparts.ro

Ne puteți contacta:
0749 560 820

Uleiul de motor – Schimb de ulei in Satu Mare

Uleiul de motor este un lichid esențial pentru buna funcționare a motoarelor interne cu ardere internă, fiind utilizat pentru lubrifierea și protejarea pieselor în mișcare. Uleiul de motor este unul dintre cele mai importante fluide utilizate în industria auto și este disponibil într-o varietate de grade și specificații pentru a se potrivi diferitelor tipuri de motoare.

Satu Mare este un oraș situat în nord-vestul României, în județul cu același nume. Orașul are o lungă tradiție în industria auto, găzduind fabrici și centre de producție ale unor companii importante din domeniu. În acest context, industria uleiului de motor este un sector semnificativ, având un impact atât la nivel local, cât și la nivel național și internațional.

Există producători de ulei de motor în Satu Mare, care contribuie la economia locală și la industria auto a României. Acești producători pot produce uleiuri de motor destinate unei game variate de vehicule și aplicații, de la automobilele de pasageri la camioanele grele și utilaje industriale.

Uleiul de motor fabricat în Satu Mare respectă standardele și specificațiile internaționale pentru a asigura performanțe optime și protecție adecvată pentru motoare. Acesta este supus unor teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinește cerințele de calitate și siguranță.

Pe lângă producția locală, uleiul de motor este disponibil și în magazinele și service-urile auto din Satu Mare, unde clienții pot achiziționa produse de diferite mărci și specificații, în funcție de nevoile și cerințele vehiculelor lor.

În concluzie, uleiul de motor este un element esențial în industria auto din Satu Mare, contribuind la buna funcționare a vehiculelor și la menținerea performanțelor acestora pe termen lung. Prin producția și comercializarea sa, industria uleiului de motor aduce un aport semnificativ la economia locală și la dezvoltarea sectorului auto din regiune.

Related Posts

Fără categorie

Schimbul regulat de ulei este esențial pentru sănătatea și longevitatea motorului unei mașini.

Uleiul de motor are mai multe roluri cruciale, printre care: Schimbarea regulată a uleiului este vitală pentru a asigura că acesta își menține proprietățile sale de lubrifiere și că rămâne eficient în îndeplinirea funcțiilor sale. Un ulei vechi și contaminat poate duce la o performanță scăzută a motorului, uzură prematură și chiar la daune costisitoare. […]

Fără categorie

Importanța Pieselor Auto de Calitate: Asigurând Performanță, Siguranță și Durabilitate

În lumea automobilelor, fiecare componentă joacă un rol crucial în funcționarea și performanța vehiculului. Piesele auto de calitate sunt fundamentale pentru asigurarea unei experiențe de condus sigure, eficiente și durabile. De la sistemul de frânare până la sistemul de suspensie și motor, fiecare parte contribuie la întreținerea vehiculului în stare optimă. Iată câteva motive importante […]

Leave a Comment

Call Now ButtonSună pentru o comandă